lectuurkraam

Elke eerste zaterdag van de maand (m.u.v. jan. en aug.) staat er in het centrum van Schiedam een Lectuurkraam aan de Lange Kerkstraat. Vlak naast de ingang van de Grote Kerk, niet ver van het ABC winkelcomplex.

De lectuurkraam opereert onder de naam CONTACT.
Waarom die naam?
Omdat we graag met u, met jou, in contact willen komen om iets te delen.

Wat? De boodschap van God aan deze wereld. Zijn boodschap is, dat Hij deze wereld niet aan haar lot heeft overgelaten, ondanks het feit dat wij mensen ons van Hem losmaakten. Hij wil dat wij Hem, de Oorsprong van het leven, leren kennen om vanuit Hem door het leven te gaan. Opweg naar Zijn eeuwige toekomst.

Kom eens langs (tussen ongeveer 11.00 en 15.30 uur) als u, jij, door de Lange Kerkstraat loopt voor de zaterdagse boodschappen of mogelijk voor een inloopconcert in de Grote Kerk. Neem vervolgens even rustig de tijd om te kijken of er tussen de boeken, brochures en folders iets voor u/jou bij zit. Ook voor een 'praatje' kunt u/jij bij ons terecht. (De Lectuur op de kraam wordt gratis aangeboden)

Omdat we ook bereikbaar willen zijn voor mensen buiten Schiedam en op tijden dat de kraam er niet staat, is vanuit de Lectuurkraam Contact deze site, www.mijnrust.nl ontstaan.
Op de site is veel te vinden van de blijde boodschap, dat God de wereld zó lief heeft gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft! (Johannes 3 vers 16).


We wensen dat Gods Liefde de Bron voor uw, jouw leven is, of mag worden! Vragen, reacties? We horen het graag!

I.v.m. met weersomstandigheden kan het zijn dat de kraam niet, of korter, aanwezig is. Via contact kunt u, kun jij, altijd bij ons terecht voor een Bijbel, maar ook voor een gesprek.

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9 Slide 10 Slide 11 Slide 12 Slide 13